måndag 23 april 2012

Det tar sej...

Nog är det ändå lite typiskt, när man har något att skriva om så har man inget internet på hela helgen. Men nu är det fixat, och vet ni vad annat är fixat? Jo, vi har flyttat in i vår parhuslägenhet! Ett litet flyttkaos bor vi ju i än så länge, men det tar sej (sa pyromanen). Så snart kanske man kan tänka sej bjuda hit någon också...

Det som också har hänt är att kära Älsklingen nu är fem före att bli utexaminerad ingenjör. I fredas var jag (som snäll och stöttande fästmö) och lyssnade på hans presentation, och snart skall väl slutarbetet vara godkänt för tryck. Oj vad det kommer bli skönt att få tid tillsammans igen på kvällarna. När han sedan påriktigt får pappret i handen så firas det nog med tårta!

Vid musikkåren har vi nu börjat med årets huvud(?)konserter. Jari Sillanpää står som solist, och som orkester är Österbottens militärmusikkår och Satakunnan sotilassoittokunta (va de nu sen heter på svenska..). Fyra konserter blir det i alla fall, två denna vecka (i Tammerfors och Björneborg) och två nästa vecka (Viitasaari och Karleby). Tror det kommer bli riktigt roligt. Idag åkte vi iväg till Niinisalo på första övningen och imorgon kommer de hit, och på onsdag blir det redan genrep och konsert. Så nu händer det saker och ting vid kåren minsann, inte bara eget övande och kaffedrickande som marsmånad mestadels bestod av. Kanske det rent utav kommer några bilder på bloggen nu så småningom också.

Men vad har ni haft för er i helgen då?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag sitter sen i publiken i Kokkola! ;)

Lillannillan sa...

Jo jag vet, fia skvallrade :) Kul det :):):)