söndag 27 maj 2012

en massa gott

Har ätit en massa gott idag, har nämnligen haft lite folk (släkt) på kaffe då Älsklingen nu är ingenjör. Älsklingens mamma bidrog med smörgåstårtan men resten bakade jag igår. Och mycket blev ju över så får äta gott hela halva veckan nu också. Får väl ta och frysa ner något för på två orkar man ju inte äta så mycket. Älsklingens lillasyster gillade stort vår lägenhet och försökade göra byteshandel med dem, men tror inte pendlade till och från J-stad dagligen skulle vara så kul, dessutom trivs jag för bra här. 

 Bjöd på smörgåstårta, skinkrullar, apelsinmuffins, havtorns cheesecake, choklad-passions kaka, och nougatkex. Så en hel del gott var det alltså, men det var bara roligt att ha en orsak att baka.



Vi bjöd in våra hyresvärdar ikväll också så de fick se hur vi nu bor (tog två flugor på en smäll, gällande bakning), de är ju våra grannar så de har ju sett när vi flyttat och var säkert nyfikna över hur vi har det. Och pratsamma som bara den är de så vi har suttit och lyssnat på amerikahistorier och allt möjligt ikväll, men riktigt trevliga är de, och de verkade nog gilla hur vi fått till det i lägenheten också.

Inga kommentarer: